Skaffa en bättre plan för företagets tillgångar

Tillgångarna i ditt företag ökar väl i värde? Eller ens bibehåller värdet? Inflationen tär hela tiden på tillgångarnas värde och därför är det viktigt att tillgångarna ger avkastning.

När du placerar förnuftigt, utökar du företagets förmögenhet, skapar trygghet för framtiden och möjliggör investeringar, oavsett konjunkturerna. Om det på företagets konton finns överlopps pengar som kunde placeras för en längre tid eller om tillgångarna finns på kontot i väntan på kommande investeringsbehov, lönar det sig att sätta dem i arbete.

Vi erbjuder företagets likvida medel ett enkelt och smidigt avtal som ger dig möjlighet att välja mellan flera olika alternativ. Vi sätter dina sysslolösa pengar att ge avkastning och erbjuder skydd mot att förmögenhetens värde smälter bort.

Vi ger dig en bättre plan för tillgångarna i ditt företag. Hos oss placerar du alltid inom ramen för ett försäkringsavtal och drar nytta av fördelarna med en försäkring. Då

  • är det enkelt och behändigt att placera
  • betalar du skatt först när du tar ut avkastningen*
  • kan du byta placeringsobjekt utan skattepåföljder
  • är bokföringen av företagets placeringar enkel.
     

*) Uppgifterna om beskattningen baserar sig på situationen 1.9.2014. Mandatum Life ansvarar inte för eventuella förändringar i beskattningen.

Ett brett och mångsidigt urval placeringsobjekt

När vi gör upp en bättre plan för tillgångarna i ditt företag, har du möjlighet att dra nytta av vårt breda utbud av placeringsobjekt. Vi är en del av Sampokoncernen. Därför kan du via oss investera i objekt som i allmänhet endast erbjuds storinvesterare. Vårt urval omfattar också placeringsobjekt som tillhandahålls av vår partner, världens största kapitalförvaltningshus BlackRock, strukturerade investeringar som utformats med tanke på olika marknadslägen och fonder från våra utvalda samarbetpartners.

I vårt mångsidiga urval hittar du placeringsobjekt eller kombinationer av olika objekt som passar dina mål som hand i handske. På valet av lämplig placeringsform inverkar placeringstiden, den avkastning som du eftersträvar, den risk som du är beredd att ta och hur aktivt du vill sköta dina placeringar. Du bestämmer själv viktningen på olika tillgångsslag och olika geografiska områden.

Du kan sköta dina besparingar och byta placeringsobjekt i vår webbtjänst utan avgift.
 

Har din arbetsgivare tecknat en försäkring för dig hos oss?

Du kan låta våra placeringsexperter ta hand om dina placeringar: I Mandatum Life Placeringsvård eftersträvar vi en stabil avkastning på lång sikt och din förmögenhet sköts av vår erfarna portföljförvaltning. Tjänsten kan anslutas till nya eller gällande pensions-, gruppensions- eller placeringsförsäkringar eller kapitaliseringsavtal hos Mandatum Life. Eller så kan du välja att sköta dina placeringar själv och samtidigt dra nytta av vårt mångsidiga urval placeringsobjekt.

Skicka meddelande

Som vår kund kan du sköta dina ärenden enkelt och tryggt genom att skicka oss ett meddelande via vår webbtjänst.

Ring

Vår kundtjänst för företagskunder betjänar på numret

0200 31120
(lna/msa) mån-tor kl. 8–18, fre kl. 8-17

Lämna begäran om kontakt

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig

Med denna blankett kan du be oss ringa dig. Om du redan är kund hos oss och du vill lämna ett uppdrag, kan du tryggt skicka ett meddelande genom att logga in på vår webbtjänst eller ringa vår kundtjänst.

Logga in till webbtjänsten »

*
* Obligatorisk fält

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad händer i världen? Håll dig själv à jour med utvecklingen på marknaden.