Mandatum Life är ett finansbolag som sysselsätter inemot 500 professionella med fokus på att utöka kundernas förmögenhet och hjälpa dem att gardera sig med tanke på framtiden.

Våra viktigaste verksamhetsområden är kapitalförvaltning och personriskförsäkring. Genom våra tjänster erbjuder vi våra kunder möjlighet att bygga upp ett rikare liv – ekonomiskt oberoende och ekonomisk trygghet inför livets oberäknelighet. Vi förenas av vårt gemensamma mål och vår vilja att arbeta som de bästa inom vår bransch, till förmån för våra kunder.

Arbetet på Mandatum Life är målinriktat, intressant och fullt av utmaningar. Hos oss arbetar i mångsidiga uppgifter engagerade yrkesmän som är intresserade av att utveckla sig själva. De vanligaste arbetsuppgifterna är bl.a. uppgiften som kundansvarig, kontaktchef, kapitalförvaltare, placeringschef och utvecklingschef. I stödtjänsterna för affärsverksamheten arbetar exempelvis experter inom IT, ekonomiförvaltning, juridik, aktuariefunktioner och utveckling av affärsverksamheten.

Mandatum Life är en genuint annorlunda arbetsplats, där vi satsar på en inspirerande arbetsmiljö och verksamhet som ett team.

Av våra medarbetare förväntar vi oss ett starkt engagemang för våra gemensamma mål, ett kundorienterat och proaktivt sätt att arbeta, ett frimodigt och positivt sinne samt vilja att utvecklas och utveckla sitt eget arbete. Vi erbjuder i vår tur intressanta uppgifter, utmärkta karriärmöjligheter, en dynamisk arbetsatmosfär samt omfattande personalförmåner till stöd för att samordna arbete och fritid.

Mandatum Life valdes år 2019 till en av de bästa arbetsplatserna i Finland i Great Place to Work Institute Finlands undersökning.

Sommarjobb

Vi erbjuder årligen sommarjobb till några tiotal studerande inom handelsbranschen. Vi förutsätter att du är myndig och har tidigare arbetserfarenhet inom finansbranschen samt möjlighet att arbeta minst tre månader. Våra sommarjobbare arbetar vanligen med uppgifter inom försäkrings- och ersättningstjänsten, kundtjänsten, kapitalförvaltningen och ekonomiförvaltningen. Bekanta dig med lediga sommarjobb på de finskspråkiga sidorna.

Lediga jobb »
På finska

Möjligheter till slutarbete

Vi erbjuder studerande möjlighet att avlägga lärdomsprov hos Mandatum Life. Om du är intresserad av att göra ditt slutarbete för oss, kan du fylla i en fritt formulerad ansökan.

Arbetspraktik

Vi erbjuder praktikplatser för studerande inom försäljnings- och kundtjänstuppgifter. Vi meddelar om praktikplatserna under Lediga jobb.

Skicka meddelande

Som vår kund kan du sköta dina ärenden enkelt och tryggt genom att skicka oss ett meddelande via vår webbtjänst.

Ring

Vår kundtjänst betjänar på numret

0200 31120
(lna/msa) mån-tor kl. 8–18, fre kl. 8-17

Lämna begäran om kontakt

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Med denna blankett kan du be oss ringa dig. Om du redan är kund hos oss och du vill lämna ett uppdrag, kan du tryggt skicka ett meddelande genom att logga in på vår webbtjänst eller ringa vår kundtjänst.

Logga in till webbtjänsten »

*
* Obligatorisk fält

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad händer i världen? Håll dig själv à jour med utvecklingen på marknaden.