Idag är en bra dag att börja utöka sin förmögenhet

Vi erbjuder dig ett mångsidigt urval placeringsmöjligheter. Med vår hjälp kan du investera i objekt som i allmänhet endast är tillgängliga för storinvesterare. Vårt urval omfattar också placeringsobjekt som tillhandahålls av vår partner, världens största kapitalförvaltningshus BlackRock, strukturerade investeringar som utformats med tanke på olika marknadslägen och fonder från våra utvalda samarbetpartners.

I vårt mångsidiga urval hittar du placeringsobjekt eller kombinationer av olika objekt som passar dina mål som hand i handske. På valet av lämplig placeringsform inverkar placeringstiden, den avkastning som du eftersträvar, den risk som du är beredd att ta och hur aktivt du vill sköta dina placeringar. Du bestämmer själv viktningen på olika tillgångsslag och olika geografiska områden.

Hos oss placerar du alltid inom ramen för ett försäkringsavtal, vilket är flexibelt och effektivt. Du kan sköta dina besparingar och byta placeringsobjekt i vår webbtjänst utan avgift.
 

Enkelt och behändigt

Som vår kund placerar du alltid inom ramen för ett försäkringsavtal, där du kan byta placeringsobjekt enligt förändringarna i marknadsläget och ta ut det investerade kapitalet utan skattepåföljder. Du betalar skatt först när du tar ut avkastning från avtalet.*

Vill du placera eller spara på lång sikt, flexibelt och skattemässigt förnuftigt? Börja redan idag och välj ett Sparavtal.
 

Eller är det viktigt för dig att genom placering också säkerställa den ekonomiska tryggheten för dig själv och dina nära? Eller önskar du skattemässigt förnuftig arvsplanering? Välj en Placeringsförsäkring, som inkluderar livförsäkringsskydd.

*) Uppgifterna om beskattningen grundar sig på gällande lagstiftning 1.12.2014. Mandatum Life ansvarar inte för eventuella förändringar i beskattningen.

 

Placeringsmöjligheter som du inte får någon annanstans

Vårt mångsidiga urval omfattar aktie- och ränteplaceringar samt alternativa placeringar. Dessutom erbjuder vi specialobjekt som utformats med tanke på olika marknadslägen. Vår placeringsverksamhet baserar sig på omsorgsfulla val av placeringsobjekt, strävan efter en stabil avkastning och skydd mot risker. Välj från vårt mångsidiga urval en kombination som passar dina mål.

Vi är en del av Sampokoncernen. Genom oss har du möjlighet att placera i objekt som står till buds för storinvesterare och vårt urval omfattar också indexplaceringsobjekt som tillhandahålls av vår partner, världens största kapitalförvaltningshus BlackRock.

Indexprodukter, dvs. ETF:er (Exchange Traded Funds) är ett utmärkt inslag i placeringsportföljen, eftersom du med dem enkelt sprider risken och snabbt får tillgång till placeringsobjekt på sådana marknader som annars skulle vara utom räckhåll för i synnerhet små placerare.

Då du placerar i indexprodukter via Mandatum Life drar du också nytta av fördelarna med ett försäkringsavtal.

Skicka meddelande

Som vår kund kan du sköta dina ärenden enkelt och tryggt genom att skicka oss ett meddelande via vår webbtjänst.

Ring

Vår kundtjänst betjänar på numret

0200 31120
(lna/msa) mån-tor kl. 8–18, fre kl. 8-17

Lämna begäran om kontakt

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Med denna blankett kan du be oss ringa dig. Om du redan är kund hos oss och du vill lämna ett uppdrag, kan du tryggt skicka ett meddelande genom att logga in på vår webbtjänst eller ringa vår kundtjänst.

Logga in till webbtjänsten »

*
* Obligatorisk fält

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad händer i världen? Håll dig själv à jour med utvecklingen på marknaden.