Mandatum Life sponsrar årligen fastställda kulturslag och idrottsformer samt donerar till välgörenhet. Mandatum Life kan även stödja utbildningsverksamhet och deltar i olika mässor och seminarier.

Levi

Mandatum Life hör till Levis Official Partner-företag och har synlighet i Levis marknadskommunikation och fjällcentrets verksamhet.

Levi »
www.levi.fi

Roope Kakko

Mandatum Life har ingått ett sponsorkontrakt med golfspelaren Roope Kakko. Mandatum Life vill vara med och möjliggöra den unga och begåvade Kakkos väg mot toppen och stödja honom att uppnå sina mål. Vi anser att Roope Kakko är en av Finlands framtida toppgolfspelare.

Roope Kakko »
www.roopekakko.fi

NJK

Mandatum Life fungerar som Nyländska Jaktklubbens(NJK) samarbetspartner. Samarbetets målsättning är bl.a. att stödja den finländska seglingskulturens utveckling och lovande finländska seglare.

NJK »
www.njk.fi

Scandinavian EB Championships Hanko Finland

Vi är huvudsamarbetspartner för Scandinavian EB Championships by Mandatum Life -evenemanget. Tennisturneringen ordnas av Hangö Tennisklubb rf och är den mest internationella seniorturneringen i Norden. Evenemanget ordnades första gången år 2010.

Hangö Tennis »
www.hankoseniors.net