Självständiga placeringsbeslut, en stor investerares kunskap och placeringsobjekt som endast få har tillgång till

I vår konsultativa kapitalförvaltning drar du nytta av placeringskunnandet, kunskapen och rekommendationerna hos våra erfarna experter, men fattar själv de slutliga placeringsbesluten. Vår kapitalförvaltningstjänst genomförs inom ramen för ett försäkringsavtal, vilket innebär att du kan byta placeringsobjekt och ta ut det kapital som du investerat utan skattepåföljder. Du betalar skatt först när du tar ut avkastning från avtalet.*

Vi erbjuder ett omfattande urval placeringsobjekt. Vi är en del av Sampokoncernen och samarbetar med världens största kapitalförvaltningshus BlackRock. När du placerar i iShares-indexprodukter via oss, kombinerar du fördelarna med indexplacering och försäkringsplacering.

Din kapitalförvaltare håller kontakt med dig på avtalat sätt. Du kan följa upp dina placeringar i vår webbtjänst och om du vill får du en kapitalförvaltningsrapport minst fyra gånger om året. Som vår kapitalförvaltningskund erbjuder vi dig också juridiska rådgivningstjänster i anslutning till skötseln av dina placeringar och din privata ekonomi.

Låt oss tillsammans göra upp en bättre plan för dina tillgångar.

*) Uppgifterna om beskattningen grundar sig på gällande lagstiftning 1.12.2014. Mandatum Life ansvarar inte för eventuella förändringar i beskattningen.

Placeringsmöjligheter som du inte får någon annanstans

Som kund hos vår konsultativa kapitalförvaltning öppnas för dig också dörrar till sådana placeringsobjekt som är utom räckhåll för många investerare. Du kan välja från vårt mångsidiga urval en kombination som passar dina mål.

Vår partner BlackRock iShares är global marknadsledare inom ETF-produkter och sålunda förgångare när det gäller produktutveckling med sina över 700 indexfonder. Genom oss får också våra kunder ta del av marknadssynen hos världens största kapitalförvaltningshus.

 

Dessutom erbjuder vi regelbundet strukturerade placeringar som lämpar sig för det rådande marknadsläget samt specialobjekt som typiskt endast erbjuds institutionella investerare.

Mandatum Life i samarbete med världens ledande kapitalförvaltare

BlackRock är världens största kapitalförvaltare och marknadsledande inom indexplacering. BlackRock förvaltar en förmögenhet till ett värde av 4 600 miljarder dollar (30.6.2014).

iShares är en enhet inom BlackRock med fokus på ETF-verksamhet. iShares är marknadsledande globalt inom handeln med börshandlade fonder, s.k. ETF:er.

iShares har globalt mer än 700 aktie-, ränte- och råvarufonder och de handlas på 20 börser över hela världen. iShares ETF-fonder köps och säljs på fondbörserna på samma sätt som vanliga aktier.
 

Är vår konsultativa kapitalförvaltning något för dig?

  • Du vill dra nytta av fördelarna med ett försäkringsavtal: det är enkelt och skattemässigt förnuftigt att byta placeringsobjekt och justera fördelningen av placeringarna.
  • Du vill själv fatta de slutliga placeringsbesluten, men utnyttja placeringsexperternas marknadssyn som stöd för dina beslut. Du får information om händelserna på marknaden samt intressanta placeringsobjekt.
  • Din placeringsförmögenhet överstiger 250 000 euro.
  • Det är viktigt för dig att det företag som tillhandahåller kapitalförvaltningstjänsten har god likviditet och är pålitligt.
  • Du vill ha tillgång till ett brett utbud av mångsidiga placeringsalternativ.
  • Du vill dra nytta av världens största kapitalförvaltningshus BlackRocks brett urval av ETF:er.
     

Vi erbjuder dig en individuell och skattemässigt förnuftig lösning för att trygga dina tillgångar och utöka din förmögenhet.

Vi beaktar alltid din livssituation och vi erbjuder dig också professionell rådgivning i anslutning till arvsplanering och personförsäkring.

I vår kapitalförvaltning förvaltas din förmögenhet av över 80 investeringsproffs, som har en lång erfarenhet och kompetens av placeringsmarknaden både i Finland och utomlands.

 

Skicka meddelande

Som vår kund kan du sköta dina ärenden enkelt och tryggt genom att skicka oss ett meddelande via vår webbtjänst.

Ring

Vår kundtjänst betjänar på numret

0200 31120
(lna/msa) mån-tor kl. 8–18, fre kl. 8-17

Lämna begäran om kontakt

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig.

Med denna blankett kan du be oss ringa dig. Om du redan är kund hos oss och du vill lämna ett uppdrag, kan du tryggt skicka ett meddelande genom att logga in på vår webbtjänst eller ringa vår kundtjänst.

Logga in till webbtjänsten »

*
* Obligatorisk fält

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vad händer i världen? Håll dig själv à jour med utvecklingen på marknaden.